Jobba hos oss

För att kunna tillgodose alla våra kunders behov på bästa sätt strävar vi mot att ha en så komplett organisation som möjligt. Vi erbjuder dig ett spännande jobb i ett expansivt företag och söker därför dig som önskar bidra med din kompetens.

Bli en del av Älmby Entreprenad och följ med i vår utveckling.
Välkommen med din ansökan!

Vi söker fler medarbetare till vår avdelning Mark & Anläggning

Skåne – Mättekniker
Som mättekniker hos Älmby ingår du i drivet gäng där du i första hand kommer arbeta med inmätning och utsättning. Du kommer även att hantera mängdreglering, underlag till relationshandlingar och maskinstyrning.

Vi söker dig med relevant teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.  Vi ser att du har arbetat minst två år som mättekniker. Du har med fördel erfarenhet att jobba med Auto-CAD och/eller GEO.

Läs mer om kravprofilen och om hur du söker tjänsten här.

Växjö – Anläggningsarbetare
Anläggningssidan i Växjö växer och ska nu stärka upp laget ytterligare, vi söker därför efter fler duktiga anläggningsarbetare.

Arbetsuppgifter
I din roll som anläggare kommer du arbeta i olika projekt tillsammans med våra arbetsledare, mättekniker, platschefer, andra markarbetare och maskinförare.

Du kommer arbeta i varierande projekt som omfattar olika typer av anläggningsarbeten. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat VA-arbeten, rörläggning, sten/plattsättning samt förberedande markarbeten.

Profil
Vi söker dig som är praktiskt lagd och gillar att arbeta fysiskt. Du har med fördel erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller utbildning inom området.

Viktiga egenskaper för att trivas på Älmby är att du har ett kvalitétstänk, ett eget driv och bidrar till en god samarbetsförmåga. B-körkort är ett krav.

Läs mer om kravprofilen och hur du söker tjänsten här.

Skåne – Anläggningsarbetare/Rörläggare
Som Anläggningsarbetare hos oss arbetar du nära dina medarbetare inom våra anläggningsprojekt. Vi ser att du har erfarenhet av VA-arbete sen tidigare och B-körkort är ett krav.

Blekinge – Anläggningsarbetare/Rörläggare
2 stycken Anläggningsarbetare/Rörläggare – Som Anläggningsarbetare hos oss arbetar du nära dina medarbetare inom våra anläggningsprojekt. Vi ser att du har erfarenhet av VA-arbete sen tidigare och B-körkort är ett krav.

 

För mer information kring tjänsterna kontakta Stina Norman.

Välkommen med din ansökan!
Urval sker löpande

Stina Norman
Telefon: 070-395 02 19
E-post: stina.norman@almby.se

 

Jobba på vår Bygg- & Rivningsavdelning

Följande tjänster innebär projekt inom Älmby Entreprenads Rivning/bygg avdelning Småland

Platschef till byggavdelning
Du arbetar som Platschef självständigt och styr och leder dina projekt under eget ansvar. Erfarenhet från bygg- och rivningsbranschen är meriterande och vi ser gärna att du jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Trä- & Betongarbetare
Som Trä- och Betongarbetare arbetar du fritt under ansvar. Vi ser att du har erfarenhet från arbete inom byggbranschen och har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Arbetet kräver att du ska kunna arbeta på orter som innebär övernattning och B-körkort är där av ett krav.

Rivningstekniker
Som Rivningstekniker hos oss arbetar du i team där både handrivning och sanering förekommer. Viss vana eller erfarenhet att arbeta med handverktyg eller bakgrund som snickare, murare, anläggare eller liknande är önskvärt. Rätt inställning & attityd värderar vi högt. Utbildning i asbest och PCB är meriterande.

För mer information kring tjänsterna kontakta Jonny Nilsson.

Välkommen med din ansökan!
Urval sker löpande

Jonny Nilsson
Telefon: 070 – 395 02 25
E-post: jonny.nilsson@almby.se

 

 

 

Jobba med oss

Vill du bli vår nya kollega?

För att kunna tillgodose alla våra kunders behov på bästa sätt, strävar vi efter att ha en så komplett organisation som möjligt. Vi söker därför alltid efter nya kompetenta medarbetare.

Genomförda projekt

Ett axplock av våra projekt

Vi är stolta över varje unikt projekt vi utför och vill visa det för våra intressenter. Kvalitet, arbetsmiljö och miljö följer genom varje uppdrag på Älmby Entreprenad.

Söker ni efter en komplett samarbetspartner? Låt oss berätta mer

Fyll i ditt namn, telefonnummer och e-post så återkommer vi till dig.

Jag accepterar
Älmby entreprenads webbplats använder cookies. En cookie är en liten datafil med text som sparas i din webbläsare i syfte att göra användningen av en webbsida snabbare Läs mer