Jobba hos oss

För att kunna tillgodose alla våra kunders behov på bästa sätt strävar vi mot att ha en så komplett organisation som möjligt. Vi erbjuder dig ett spännande jobb i ett expansivt företag och söker därför dig som önskar bidra med din kompetens.

Bli en del av Älmby Entreprenad och följ med i vår utveckling.
Välkommen med din ansökan!

Vi söker fler medarbetare till vår avdelning Mark & Anläggning

Maskinist

Vi söker en erfaren maskinist till Hitachi ZX350 för omgående anställning. Ansökan mailas till emil.thillberg@almby.se

Mättekniker
Vi växer och söker därför fler Mättekniker. Vi söker dig som vill planera och driva mätningsarbete i våra mark- och anläggningsprojekt. Placering kan vara på vilken ort som helst i södra Sverige där vi har vår verksamhet. I denna rekrytering samarbetar vi med Head Consulting Group. Läs mer om tjänsten och ansök här.

Skåne och Växjö – Anläggningsarbetare/Rörläggare
Som Anläggningsarbetare hos oss arbetar du nära dina medarbetare inom våra anläggningsprojekt. Vi ser att du har erfarenhet av VA-arbete sen tidigare och B-körkort är ett krav.

Blekinge – Platschef, Anläggningsarbetare/Rörläggare

Platschef – Vi växer och behöver utöka med Platschef i Blekinge. Därför söker vi nu en ledare och problemlösare som vill representera Älmby Entreprenad i våra entreprenader. I denna rekrytering samarbetar vi med Head Consulting Group. Läs mer om tjänsten och ansök här.

2 stycken Anläggningsarbetare/Rörläggare – Som Anläggningsarbetare hos oss arbetar du nära dina medarbetare inom våra anläggningsprojekt. Vi ser att du har erfarenhet av VA-arbete sen tidigare och B-körkort är ett krav.

 

För mer information kring tjänsterna kontakta Karl Lagerbielke.

Välkommen med din ansökan!
Urval sker löpande

Karl Lagerbielke
Telefon: 070 – 297 35 85
E-post: karl.lagerbielke@almby.se

 

Bli en del av vår Rivningsavdelning

Samtliga tjänster inkluderas inom Älmby Entreprenads rivningsavdelning i Helsingborg

Kalkylingenjör

I rollen som kalkylingenjör arbetar du självständigt med förfrågningar och kalkylering som ligger till grund för våra anbud.

Dina arbetsuppgifter består bland annat i att komma med tekniska förslag och lösningar, pris- och tidsättning.

Du har ett ansvarsfullt och varierande arbete, där du i anbudsskedet tillsammans med arbetschefen har en roll som anbudsledare för upprättande av anbudsunderlag och anbud. I denna rekrytering samarbetar vi med Head Consulting Group. Läs mer om tjänsten och ansök här.

Rivningstekniker
Som Rivningstekniker hos oss arbetar du i team där både handrivning och sanering förekommer. Viss vana eller erfarenhet att arbeta med handverktyg eller bakgrund som snickare, murare, anläggare eller liknande är önskvärt. Rätt inställning & attityd värderar vi högt. Utbildning i asbest och PCB är meriterande.

För mer information kring tjänsterna kontakta Tobias Wulff.

Välkommen med din ansökan!
Urval sker löpande

Tobias Wulff
Telefon: 070 – 395 22 24
E-post: tobias.wulff@almby.se

Jobba på vår Bygg- & Rivningsavdelning

Följande tjänster innebär projekt inom Älmby Entreprenads verksamhetsområde för Småland

Platschef till byggavdelning
Du arbetar som Platschef självständigt och styr och leder dina projekt under eget ansvar. Erfarenhet från bygg- och rivningsbranschen är meriterande och vi ser gärna att du jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Trä- & Betongarbetare
Som Trä- och Betongarbetare arbetar du fritt under ansvar. Vi ser att du har erfarenhet från arbete inom byggbranschen och har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Arbetet kräver att du ska kunna arbeta på orter som innebär övernattning och B-körkort är där av ett krav.

Rivningstekniker
Som Rivningstekniker hos oss arbetar du i team där både handrivning och sanering förekommer. Viss vana eller erfarenhet att arbeta med handverktyg eller bakgrund som snickare, murare, anläggare eller liknande är önskvärt. Rätt inställning & attityd värderar vi högt. Utbildning i asbest och PCB är meriterande.

För mer information kring tjänsterna kontakta Jonny Nilsson.

Välkommen med din ansökan!
Urval sker löpande

Jonny Nilsson
Telefon: 070 – 395 02 25
E-post: jonny.nilsson@almby.se

 

Jobba med oss

Vill du bli vår nya kollega?

För att kunna tillgodose alla våra kunders behov på bästa sätt, strävar vi efter att ha en så komplett organisation som möjligt. Vi söker därför alltid efter nya kompetenta medarbetare.

Genomförda projekt

Ett axplock av våra projekt

Vi är stolta över varje unikt projekt vi utför och vill visa det för våra intressenter. Kvalitet, arbetsmiljö och miljö följer genom varje uppdrag på Älmby Entreprenad.

Söker ni efter en komplett samarbetspartner? Låt oss berätta mer

Fyll i ditt namn, telefonnummer och e-post så återkommer vi till dig.

Jag accepterar
Älmby entreprenads webbplats använder cookies. En cookie är en liten datafil med text som sparas i din webbläsare i syfte att göra användningen av en webbsida snabbare Läs mer