fbpx

Ny VD hos Älmby Entreprenad

Marcus Rydetoft har en lång bakgrund inom Älmby och har fram till den 1 september arbetet som Arbetschef över Älmbys anläggning och rivningsverksamhet i Skåne.

Marcus Rydetoft har arbetat på Älmby sedan mars 2013 då han började i rollen som platschef i Älmhult. Efter att ha bearbetat marknaden och drivit egna entreprenader under fyra år i regionen fick Marcus möjligheten att starta upp en ny anläggningsavdelning i Skåne med sin bas i ett ny etablerat kontor i Hässleholm. 2017 klev han in i rollen som Arbetschef för affärsområdet och har sedan dess framgångsrikt tagit marknadsandelar i Skåne.

1998 började Marcus sitt yrkesliv som grovarbetare på ett stensättningsföretag och har genom åren arbetet på olika roller inom yrket. Med sin bakgrund och genom nästan åtta år inom Älmby Entreprenad har Marcus en gedigen erfarenhet med insikt i verksamheten och branschen.

Att skapa delaktighet, få medarbetare att växa samt skapa tydliga strukturer i företaget tror Marcus är ett vinnande koncept för ett lönsamt företag. ”Personalen ska trivas de ska brinna för det de gör och vi ska ha roligt tillsammans. Alla ska ha möjlighet att utvecklas i sin roll och person. När man är intresserad och visar engagemang stärks laget”, säger Marcus

Älmby Entreprenad har sitt huvudkontor i Älmhult med avdelningar i Växjö, Helsingborg, Hässleholm och Karlshamn. Med omkring 130 anställda kommer närvaron självklart bli en utmaning. ”Men med tydliga strukturer i varje affärsområde skapar man en delaktighet för hela Älmby” menar Marcus.

För Marcus är det viktigt att vara en delaktig chef och skapa en öppenhet i bolaget, ”mig ska man kunna prata med och säga sitt hjärtas mening”.

Marcus bor tillsammans med sin fru Therese och två barn Vilmer 12 och Filippa 15 år gamla i ett hus norr om Hässleholm. Resa, umgås med familj och vänner, bygga samt renovera är stora intressen tillsammans med inredning och konst. Träna gör Marcus gärna främst i form av löpning.

Jag accepterar
Älmby entreprenads webbplats använder cookies. En cookie är en liten datafil med text som sparas i din webbläsare i syfte att göra användningen av en webbsida snabbare Läs mer