fbpx

Ny ägare av Älmby och ny VD

Den 20 september 2021 förvärvade Eleda Infra Service Group (Eleda) samtliga aktier i Älmby Entreprenad AB.

I samband med affären valde Älmbys tidigare ägare och vd Johnny Svensson att fokusera mer på en produktionsnära roll inom Älmby och därmed tillsattes en ny vd, Karl Lagerbielke. Karl tillträdde tjänsten i början av oktober.

Eleda bildades 2017 och har huvudkontor i Stockholm. Vi verkar genom framgångsrika, regionala infraservice- och anläggningsbolag i regioner över hela Sverige. Vid sidan av stark organisk tillväxt har bygget av Eleda varit en förvärvsresa och genom våra bolag har vi idag, efter förvärvet av Älmby, en omsättning om 10 miljarder SEK och omkring 2300 medarbetare i koncernen. Vårt tjänsteutbud är både brett och specialiserat och sträcker sig från projekt till hela entreprenader. Eleda och gruppens bolag arbetar för ett hållbart företagande genom att vara en stark aktör på marknaden med sund ekonomi samt att genom ett gediget yrkeskunnande skapa långvariga relationer med nöjda kunder. Eledas verksamhet skall vara miljömässigt, socialt och ekonomiskt hållbar över tid. Eleda bygger infrastruktur som är kritisk för samhället. Vi står för hållbart företagande, hållbart samhällsbygge och vi gör Sverige bättre.

Jag accepterar
Älmby entreprenads webbplats använder cookies. En cookie är en liten datafil med text som sparas i din webbläsare i syfte att göra användningen av en webbsida snabbare Läs mer