Älmby Entreprenad förvärvar majoriteten av Näsum Betonghåltagning i skånska Näsum.

För att ytterligare stärka rollen som totalentreprenör inom mark, anläggning och rivning har Älmby Entreprenad förvärvat majoriteten av aktierna i Näsum Betonghåltagning av grundaren och ägaren Matti Karlsson.

Älmbys ägare och VD Johnny Svensson är mycket glad över affären och säger att ett krav för förvärvet var att Matti stannar kvar som delägare och VD.  Näsum Betonghåltagning kommer självklart att stanna kvar i Näsum på Linnavångsvägen där bolaget förhyr ändamålsenliga lokaler av Näsum Fastighetsförvaltning.  Bakom detta bolag står säljaren Matti Karlsson.

Genom ett närmare samarbete med Älmby kommer vår geografiska marknad att öka och därmed är vårt mål att expandera ytterligare säger Matti Karlsson som drivit sitt bolag sedan år 1994.

Älmby har varit kund till oss i många år, säger Matti och jag har lätt för att samarbeta med både Johnny och hans personal och att komma in som en del av ett större bolag passar oss bra. 
- Nu blir jag avlastad med en del administration och kan i ännu större grad än tidigare ägna mig åt att utveckla teknologin inom betongsågning, betonghåltagning och rivning.

Älmby med huvudkontor i Älmhult och avdelningskontor i Växjö, Helsingborg, Hässleholm och Karlshamn omsätter bolaget 350 miljoner kronor med drygt 100 anställda.  Näsum Betonghåltagning närmar sig en omsättning på 25 Mkr för 2018 och sysselsätter ett 20 tal personer. 
För mer information om Näsum Betonghåltagning se www.nasumbetonghaltagning.se
Jag accepterar
Älmby entreprenads webbplats använder cookies. En cookie är en liten datafil med text som sparas i din webbläsare i syfte att göra användningen av en webbsida snabbare Läs mer